Dr. Feelgood 21.2.

Dr.Feelgood (UK)
The original hardway
Indian -tribute to hurriganes

Paikka: Logomo la 21.2
Aika: Ovet klo 20, Showtime klo 21

Dr. Feelgood

Alkukevään kovin Rhythm’n’Blues/pubrock ilta on tiedossa lauantaina 21.2 Logomon klubitilassa (LOGI3). Aitoa ja kursailematonta rocktykitystä pitkän tauon jälkeen tarjoaa legendaarisista legendaarisin Dr. Feelgood, jota edelleen hyvällä syyllä voi pitää Britannian kovimpana pubrock-bändinä!

Alkujaan jo 70-luvun alkupuolella maineesen nousseen yhtyeen nykyisetkään soittajat eivät ole mitään aloittelijoita: rumpali Kevin Morris ja basisti Phill Mitchell ovat soittaneet bändissä 80-luvun puolivälistä, kitaristi Steve Walwyn tuli bändiin 90-luvun alussa eli kaikki he soittivat vielä legendaarisen, nyt jo edesmenneen, Lee Brilleauxin kanssa. Bändin uusin tulokas, laulaja Robert Kanekin on ollut bändissä jo yli 15-Vuotta... Joten kyllä kundit toisensa tuntevat ja tietävät miten homma kulkee!

Illan aloittava The Original Hardway julkaisi viime syksynä hyvän vastaanoton saaneen ”How to Play the Blues”- albumin ja on varsinkin levyn julkaisun jälkeen ollut hyvin aktiivinen keikkailemaan. Illan kolmas ja viimeinen esiintyjä  on taidolla ja aidosti Hurriganesia kunnioittava Indian... Ja tuosta porukasta ei ainakaan kovaa asennetta tule puuttumaan!

Logomon klubitilan (LOGI3) ovet avataan klo 20 ja ensimmäisenä lavalle nouseva The Original Hardway aloittaa noin klo 21, Feelgoodit päästetään irti noin klo 22.30 ja Indianin Hurriganes-kunnianosoitus alkaa noin klo 24.00

Lippuja voi ostaa ennakkoon lippu.fi:stä hintaan 27.50€
Lippuja voi ostaa ennakkoon myös R-kioskeista (tapahtumanumero  109219)

Lisätietoja illan esiintyjistä:

www.drfeelgood.org
www.indianband.net
www.originalhardway.wix.com

 

Tagit:,